Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
XXX moja sprawa Agata Dymna Wiolka Wiola Tomasz Nowak Marcin Polskie Monika Fenik Harper Harper Jagodaanna2 Greg Skut Marcin Malczyński Paulina Podgórska Ikett Personalpartner Adriano80 Krasnodębski Taunus (19215 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:.[/quote]

---
Nie boję się , Iż zabierzesz Mi pracę którązę , proszę ...Jakiś Ty mądry ... wykonuję ... NIEMA TAKIEJ OPCJI... .
---
Twój przyjazd Tutaj , również nie zmniejszy Mojej Firmie Zleceń... Również ...NIE MA TAKIEJ OPCJI ...
---

[/quote]

ad1. fakt nie zabierze Ci pracy bo niby jak, jeśli jesteś na permitteringu?
ad 2. jw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:ad1. fakt nie zabierze Ci pracy bo niby jak, jeśli jesteś na permitteringu?
ad 2. jw.

Ale... permittering to nie zwolnienie z pracy , tylko Płatny urlop ...
Trzeba być dyspozycyjnym dla Firmy i NAV w godz. 08:00 do16:00 ...
Mało tego , firma może mnie zatrudniać , na dowolną ilość godzin w tygodniu na tym Permitteringu o ile ma taką możliwość i potrzebę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Joseph napisał:ad1. fakt nie zabierze Ci pracy bo niby jak, jeśli jesteś na permitteringu?
ad 2. jw.

Ale... permittering to nie zwolnienie z pracy , tylko Płatny urlop ...
Trzeba być dyspozycyjnym dla Firmy i NAV w godz. 08:00 do16:00 ...
Mało tego , firma może mnie zatrudniać , na dowolną ilość godzin w tygodniu na tym Permitteringu o ile ma taką możliwość i potrzebę ...

aaaaaaa to całkowicie zmienia postać rzeczy, perspektywy naprawdę obiecujące z tego co piszesz.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(ahernow)
Wiking
Jak znasz jezyk norweski to masz szanse a z angielskim 50% powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
wiara w siebie, samozaparcie i kij na ktorym bedzie mozna zaciskac zeby....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Marek Marecki
(vikingfiord9)
Nowicjusz
Chetnie odpowiem na zadane pytanie ,najlepiej meilowo by uniknac komentarzy ludzi ktorym ciagle zle choc siedza w Norwegi zamiast zrobic miejsce innym zensat@onet.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przeciez

juz napisales...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
zensat napisał:
Chetnie odpowiem na zadane pytanie ,najlepiej meilowo by uniknac komentarzy ludzi ktorym ciagle zle choc siedza w Norwegi zamiast zrobic miejsce innym zensat@onet.pl

ale liczysz się z tym że jak się nie wywiążesz to mogą cię znalezc w samochodzie
bo widzisz ludzie są bardzo zdesperowani
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok